Partides selectes

Dubov vs Karkajin, Moscú 2020 (Superfinal del Campionat Rus)

Meravellosa partida del jove GM Daniil Dubov contra un rival d'entitat com el GM Sergey Karkajin. Aquesta partida va ser decisiva per decidir el títol del Campionat Rus 2020 envers del GM Ian Nepomniatchtchi.

(0 ) 

La Inmortal de Zukertort

Zukertort va disputar la partida de la seva vida en el moment més àlgid de la seva carrera, en el torneig que li va donar fama mundial per ser el més fort jugat fins llavors, Londres 1883.

(0 ) 

Wilde, Oscar - Lasker, Emanuel

Oscar Wilde va ser un escriptor, poeta i dramaturg britànic, famós per la seva habitual enginy i sarcasme social. Va néixer l'any 1854 a Dublín, en una família aristòcrata i sent el mitjà de tres germans. Va morir a París l'any 1900.

(0 ) 

Einstein, Albert - Oppenheimer, Robert (Princeton, 1933)

Només els escacs pot atraure dos genis a la vegada. En aquest cas es tracta d'Albert Einstein, el científic més famós dell segle XX, i el seu amic, no menys brillant, Robert Oppenheimer (Físic atòmic).

(0 ) 

Steinitz, Wilhelm - Von Bardeleben, Curt (Hastings 1895)

La millor partida de Steinitz es va fer esperar, de fet va arribar en l'ocàs de la seva carrera. Steinitz va triar el millor lloc per fer-ho: Hastings (1895).

(0 ) 

Chaplin, Charles - Reshevsky, Samuel New York 1923

Charles Chaplin va ser una de les majors icones del segle XX. El seu personatge estrella, conegut en tot el globus, el seu rodamón amb aires de dandi.

(0 )