Classe lectiva a l´escola Estel

Els passats dies 8 i 9 de Febrer és van realitzar unes jornades lectives d'escacs per tots els cursos de l'Escola Estel (desde 1r de primària fins a 6 de primària).

A cada classe durant una hora de temps els hi vaig apropar el joc dels escacs, les normes, el tauler, les peces, … mitjançant explicacions divertides i amenes amb el tauler mural del professor.

També se'ls hi va apropar les noves tecnologies per fer escacs, la presentació de la nostre web ja reformada, amb jocs i videos pels més petits (i no tant!). La nostre web és http://www.escacimat.com, amb molts enllaços i molt útil per a les famílies.

Durant aquesta hora de presentació i petit tast del que són els escacs tampoc va faltar la part pràctica entre els alumnes, amb taulers i jocs de peces. Tant el Carles Godesard (qui em va acompanyar durant aquestes classes) com jo anavem per les taules ajudant i aclarint els dubtes que anaven sorgint mentrés els nens i nenes jugaven.

Bona experiència la viscuda durant els dos dies per a tots els alumnes de l'Escola Estel. Animar-vos ara a que continueu amb aquestes ganes e interès mostrat apuntant-vos a l'activitat extraescolar que ja fa tres cursos s'imparteix els dilluns al migdia.